Body Remembers Trauma Therapie® & Trauma Release Breathwork®

Afgekort als BRTT & TRB zijn dit twee super krachtige tools om onverwerkte trauma’s aan het licht te brengen en los te laten.

 

Body Remembers Trauma Therapie®

Spanning, onverwerkte emoties en trauma’s worden opgeslagen in ons zenuwstelsel (Psoas). Tijdens deze therapie doen wij oefeningen waarbij het lichaam op zoek gaat naar  diep opgeslagen emoties, stress & trauma pijnen om deze ruimte te geven en op te lossen.

Door de combinatie van BRTT® & TRB® ontstaat de mogelijkheid om je lichaam te ontladen van spanningen, trauma, stress en opgeslagen emoties.

‚ÄčMet Body Remembers Trauma Therapy® (BRTT®) gaan we middels triloefeningen via het lichaam op zoek naar opgeslagen trauma in ons zenuwstelsel  en ontstaat de mogelijkheid om deze naar de oppervlakte te brengen en in het licht te zetten. Na deze oefeningen gaan we verder met TRB®

 

Trauma Release Breathwork®  

Door middel van een serie verschillende krachtige ademhalingstechnieken duiken wij nog dieper het onderbewuste in om het al reeds opgespeurde trauma nog meer naar de oppervlakte te brengen en het lichaam hiervan te kunnen bevrijden.

Door middel van deze serie van ademtechnieken komt de lichaamseigen stof dmt vrij. Dit is de krachtigste hallucinogene stof in het universum en is verantwoordelijk voor de diepgaande bevrijdende ervaring die je kunt ervaren tijdens deze ademreis.

  

BRTT® & TRB® helpt bij :

Verminderen en oplossen van klachten ten gevolgen van diep trauma

Vermoeidheid

Burn-out

Migraine klachten

Chronische pijnklachten

Slapeloosheid

Pijnklachten

Hyperventilatie

Stress en paniek

Angst

Depressie