Een helende kring

Voor mensen die seksueel misbruik of seksueel geweld hebben ervaren

 

Soms is het gewoon fijn om samen met ervaringsgenoten te zijn. Dat je thema's kunt bespreken waar je tegenaan loopt in je leven die de ander herkent.

Je voelt je hierdoor minder eenzaam en ontdekt de helende werking van iets delen met elkaar. De sfeer is gemoedelijk en warm. Zonder oordelen wordt jouw verhaal met liefde en zachtheid gedragen. In een helende kring gaan we met elkaar in gesprek en is er ruimte om te luisteren naar elkaars ervaringen. Je deelt wat je wilt delen.

We werken met thema's zoals vertrouwen, schaamte, schuld, helen, therapie, relaties, familie, stress etc. 

Voel je welkom met jouw ervaringen en onthoud dat jouw aanwezigheid al helend kan zijn voor de ander.

 


Praktische informatie

Een helende kring is speciaal voor mensen die seksueel misbruik en/of seksueel geweld hebben ervaren. Deelname aan de Kring kan aanvullend zijn op de therapie die je volgt.  Op dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur ontmoet je andere ervaringsgenoten. Omdat we met thema's werken, is het niet nodig om je hele verhaal te delen.

Je dient je de eerste keer aan te melden. Dit is om de veiligheid in de groep te kunnen waarborgen. Ik neem dan contact met je op om kennis te maken.   De Helende kring organiseer ik in samenwerking met Claudia Middelkoop van Verlicht Trauma en de Herstelacademie van GGZ Doel Delfland. De toegang tot de Kring is gratis.

De locatie is de 5 Molens, Nieuwe Damlaan 818 in Schiedam.

 

Data
30 januari 2024 30 april 2024
27 februari 2024 28 mei 2024
26 maart 2024 25 juni 2024

Aanmelden voor de Helende kring kan door onderstaand formulier in te vullen. Geef hierbij de datum op van de kring waar jij je voor op wilt geven.